Vår panel förvandlar ditt hus till ett timmerhus

Att välja att bygga ett hus med timmerpanel så att det liknar ett äkta timmerhus gör att du får ett vackert hus som smälter väl in i naturen. Timmerhus med vår panel är inte bara vackra att se på utan också miljövänliga och tåliga.

Att bygga timmerhus har människor gjort under tusen år – minst – och byggnadstraditionen lever vidare i vår tid. Ett äkta timmerhus är byggt av massiva, knutade stockar om minst tio centimeters tjocklek. Vill man ha ett äkta timmerhus måste man förstås bygga nytt, något som innebär en stor investering.

För alla er som inte vill lämna era hus, men som ändå vill ha ett timmerhus, har vi utvecklat våra produkter. Vår tanke är att redan befintliga hus – liksom nybyggda – ska kunna få samma känsla av genuint hantverk som äkta timmerhus har genom att använda vår timmerpanel. Råvaran är gran eller tall, som har fått växa till sig under mångaår för att nå rätt dimensioner för att fungera som panel till timmerhusen. Vi bearbetar panelen så att den får en ordentlig hållbarhet och kan utstå väder och vind i många, många år och ger den en yta som ingen kan skilja från ”äkta” timmer! Med våra produkter kan du förvandla ditt hus till ett timmerhus till ett bra pris.

Välkommen att kontakta oss på Timmerpanel AB för att få mer information och tips på panel till ”timmerhus”!